96 Parhaat muuttovinkit – 2024

Liikkuminen on osa elämää. Ja muutitpa usein tai pakkaatko laukkusi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, se on tunnetusti stressaava prosessi, joka voi vaatia veronsa jopa parhaille suunnittelijoille. Onneksi, vaikka muutto ei välttämättä ole helppoa kenellekään, on olemassa joitakin tapoja pakkaamiseen ja purkamiseen nopeammin, vähentää työmäärää ja lopulta saada prosessi sujumaan hieman sujuvammin.
Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Kokeile parhaita pakkaus- ja muuttotyökalujamme itse ja löydä luovia tapoja parantaa liikkumistasi.
Kuinka liikkua: valmistautuminen
Paras tapa pakata muuttoa varten on aloittaa aikaisemmin, mieluummin kuin myöhemmin. Joten ennen kuin siirrymme pakkausvinkkeihin ja temppuihin, tässä on joitain liikkuvia hakkereita, jotka auttavat sinua aloittamaan oikealla jalalla.

Selvitä logistiikka: tee itse vai ammattilaisapu?
Pelkästään kaikkien siirtoon liittyvien tehtävien ajatteleminen voi saada sinut tuntemaan olosi ylivoimaiseksi ja paniikkiin. Kyllä, paljon on saatava aikaan, mutta aloita miettimällä, palkkaatko muuttoyrityksen vai kuorma-auton. Luuletko tarvitsevasi ammattiapua vai voitko tehdä itse?
Jos käytät muuttoja, vieraile muuttoyrityshakemistossamme löytääksesi luotettavia ja hyvämaineisia muuttajia. Jos vuokraat kuorma-auton muuttoa varten, voit löytää sellaisen parhaiden kuorma-autovuokraamoiden oppaamme avulla. Joka tapauksessa hanki vähintään kolme tarjousta kolmelta eri yritykseltä. Mitä nopeammin saavutat tämän, sitä nopeammin voit siirtyä muihin tehtäviin.
Suosittelemme, että tutustut yrityksiin kahdeksan viikkoa ennen muuttoa ja hankit tarjoukset ja palkkaat ne vähintään seitsemän viikkoa ennen muuttoa.

Luo liikkuva tarkistuslista
Kun olet palkannut muuttajia tai vuokrannut kuorma-auton, mieti, mitä sinun on tehtävä seuraavaksi. Voit käyttää muuttolistaamme tai luoda oman, mutta tarvitset jonkinlaisen luettelon, joka opastaa sinua muuttopäivän läpi. Kun uusia tehtäviä tulee, lisää ne luetteloon. Järjestäytyminen vähentää liikkumisen aiheuttamaa stressiä.
Mitä sinun tulee tehdä, riippuu olosuhteistasi, mutta yleensä sinun on siirrettävä tai peruutettava sähköt vanhassa kodissasi ja määritettävä apuohjelmat uudessa kodissasi. Jos sinun on löydettävä uusia terveydenhuollon tarjoajia, siirrä potilastietosi. Liikkuminen lemmikkien kanssa? Sinun tulee kerätä lemmikkisi eläinlääkäritiedot. Jos lapsesi ovat muuttamassa uudelle koulupiirille, ilmoita muutosta koululle ja etsi koulu uudelta alueeltasi.
Aseta budjettisi
Muutto voi tulla kalliiksi, etkä halua päätyä suureen tarrashokkiin kaiken muun päälle. Hyödynnä online-muuttokustannuslaskuriamme ja laske, kuinka paljon voit odottaa kuluttavasi.
Suunnittele pakkaustarvikkeet
Käytä pakkauslaskuriamme saadaksesi hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon tarvitset pakkaustarvikkeita. Näin voit olla varma, että saat tarvitsemasi ensimmäisellä kerralla kauppaan.


Syödä
Muuttajat eivät siirrä pilaantuvia elintarvikkeita. Aseta tavoitteeksi syödä mahdollisimman paljon ruokaa, joka sinulla on kotonasi jo ennen muuttopäivää. Muuta se peliksi ja ole luova reseptien avulla nähdäksesi, kuinka paljon voit käyttää. Tee hyvää samalla lahjoittamalla avaamatonta/vanhentumatonta ruokaa paikalliselle ruokapankille. Jos käytät Move for Hunger -muuttoyrityskumppania, muuttajasi voivat poimia ei-toivotut ruoat ja toimittaa ne paikalliseen ruokapankkiin puolestasi. Voittoa tavoittelematon järjestö tekee yhteistyötä satojen siirtoyritysten kanssa, joten sinun ei pitäisi olla ongelmaa löytää muuttaja tarpeisiisi.

Stay Connected

More Updates

4.6/5 . 24 arvostelua

Puh. 050 553 5367

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Nettimuuttolla ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.