Hae Kelan muuttoavustusta kirjautumalla asiointipalveluun.
Lue lisää ..

Kaksion muuttotyö pääkaupunkiseudulla maksaa keskimäärin noin 540-670 euroa. Hinta on suuntaa antava arvio ja sisältää tavaroiden siirron ja kuljetuksen, ei laatikoiden vuokraa.
Lue lisää ..

Jotta pitkän matkan muuttamisesi sujuisi mahdollisimman helposti, suosittelemme tutustumaan Muuttomaailman tarjoamiin palveluvaihtoehtoihin. Pidemmän matkan muutoissa apua voisi olla tavallisen muuttoavun lisäksi esimerkiksi varastotilasta, loppusiivouksesta tai muuttorahoituksesta.
Lue lisää ..

Kela voi myöntää perustoimeentulotukea muuttoon liittyviin välttämättömiin menoihin, kuten muuttokuorman kuljetukseen. Kun hoidat muuton itse, toimeentulotuessa voidaan huomioida menona 120 tai 180 euron suuruinen muuttoraha. Rahan suuruus riippuu muuttomatkan pituudesta ja perheen koosta. 
Lue lisää ..

Näillä pienillä teoilla on mahdollista saada muutto edullisesti ja samalla säästää hermoja.
  1. Karsi tavaroita ennen muuttoa. …
  2. Hyödynnä ilmaisia pakkausmateriaaleja. …
  3. Pakkaa huolellisesti. …
  4. Valitse kuljetusauto oikein. …
  5. Peräkärry vuokralle. …
  6. Pyydä ystäviä apuun. …
  7. Kilpailuta ja vertaile muuttopalveluita.

Lue lisää ..

Nettimuutto.fi on Suomen suosituin tapa hankkia luotettava muuttopalvelu, joten ei ole ihme, että palvelussa on kilpailutettu jo yli 10000 muuttoa ja kirjoitettu 25 000 arvostelua. Varmistetaan yhdessä, ettet sinäkään menetä parasta tarjousta.

Yksiön tai kaksion muuttoon riittääkin mainiosti 6 tunnin autovuokraus, mikäli muuttomatka on ajallisesti lyhyt. Jos muuttomatka on pidempi tai muutettava asunto ja tavaramäärä suurempi, suosittelemme 24 tunnin vuokrausta ja lisäksi kuomukärryn vuokraamista.

Sellaiset löytyivät Ikeasta, K-Raudasta, Bauhausista, Biltemasta ja Clas Ohlsonilta. Bauhausissa oli suurimmat valikoimat erikokoisia, pahvisia muuttolaatikoita.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.  Lue lisää