Vuokrattavat muuttolaatikot

Muuttolaatikko vuokraus – Toimitamme muuttolaatikot haluamaasi paikkaan Turussa ja lähialueilla. 

Etsitkö edullista ja toimivaa muuttopalvelua?

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista ja riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään. Aloita jättämällä tarjouspyyntö tästä. (Keskimääräinen täyttämiseen kuluva aika: alle 2 minuuttia)

Vuokrattavat muuttolaatikot

Muuttolaatikot vuokraus

Muuttolaatikot muovinen

Muuttolaatikoiden kuljetus joka päivä klo 8-15, alkaen 18 € / suunta. Säästämme aikaa ja luontoa, minkä vuoksi yhdistämme kuljetukset niin, että maantieteellisesti läheiset kuljetukset hoidetaan peräkkäin. Tästä johtuen emme voi sopia tarkoista kuljetusajoista
Vuokrattavat muuttolaatikot | muuttolaatikot vuokraus Turku | Raisio | Naantali | Kaarina | Lieto | Masku | Litoinen , …

Muutto­puuhissa?

Asianmukaiset muuttolaatikot ja niiden oikea pakkaus tarjoavat hyvän pohjan onnistuneelle muuttoliikkeelle. Investointi oikeisiin muuttolaatikoihin on edullinen tapa pitää tavarasi ehjänä ja tehdä siirrosta sujuvampaa.

Muoviset tai pahviset muuttolaatikot?  kumpi vain sopii teille paremmin?
Ei ole selvää vastausta siihen, ovatko muoviset vai pahviset muuttolaatikot parempia. Vertailussa tulee ottaa huomioon oman muuton erityistarpeet ja miettiä, mitkä muuttolaatikot sopivat paremmin omaan tilanteeseen.
Siirtolaatikot
Pahviset muuttolaatikot ovat yleensä kalliimpia kertamaksuna, koska niitä ei voi vuokrata, toisin kuin muoviset muuttolaatikot. Pahviset muuttolaatikot ovat erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat jättää osan muuttotavaroista varastoon tai joudut muuttamaan uudelleen hetken kuluttua. Muovisia muuttolaatikoita on myös myynnissä, mutta silloin niiden hinta on paljon korkeampi kuin pahvin.

Sekä pahvi- että muoviset muuttolaatikot voidaan pinota helposti päällekkäin sekä tyhjinä että täynnä. Periaatteessa muoviset muuttolaatikot ovat aina tukevampia kuin pahviset muuttolaatikot, mutta myös pahvivaihtoehdot ovat nykyään yllättävän tukevia edistyksellisten materiaaliensa ansiosta. Verrattuna banaanilaatikoihin, pahviset muuttolaatikot ovat paljon tukevampia, pinottavia ja helpompia ja turvallisempia kuljettaa.

On huomattava, että pahviset muuttolaatikot eivät kestä kosteutta. Jos muutto edellyttää muuttolaatikoiden tilapäistä laskemista esimerkiksi kostealle pinnalle, kannattaa ehdottomasti valita muoviset muuttolaatikot.

Banaanilaatikot ja roskapussit riitä?

Muuttamiseen liittyy aina kustannuksia, joten houkutus säästää muuttolaatikoissa voi olla suuri. Maksuttomat banaanilaatikot tai halvat roskapussit voivat tuntua hyvältä vaihtoehdolta, mutta yleensä ne maksavat itsensä takaisin viimeistään muuttopäivänä. Banaanilaatikot ja roskapussit ovat vaikeasti pinottavia, ne eivät välttämättä kestä niihin pakattujen tavaroiden painoa eivätkä ole yhtä sileitä kantaa kuin oikeat muuttolaatikot.

Muuttopäivänä aikaa menee hukkaan, jos vaihtoehtoiset pakkausratkaisut epäonnistuvat, niitä ei voi kuljettaa useammin kuin kerran tai ne vievät suunniteltua enemmän tilaa.

4.5/5 . 313 arvostelua

Puh. 050 553 5367

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Nettimuuttolla ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.