Yritysmuutto

Etsitkö edullista ja toimivaa muuttopalvelua?

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista ja riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään. Aloita jättämällä tarjouspyyntö tästä. (Keskimääräinen täyttämiseen kuluva aika: alle 2 minuuttia)

Yritysmuutto kokonaispalveluna

Yritysmuutot & toimistomuutot

Vuosien kokemuksella hoidamme ammattitaidolla kaiken kokoiset yritys- ja toimistomuutot. Oli kyse pienen tai suuren organisaation muutosta, muuttokokonaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Yritysmuutto Helsinki, Tampere, OuluTurku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Masku sekä koko Suomen alueella.

Kokonaisvaltaiseen yritysmuuttopalveluumme kuuluvat mm tilasuunnittelu, projektihallinta ja logistinen ohjaus, kalusteasennukset ja muuttopalvelut, sekä varastointi ja kierrätys.

Hyvä suunnittelu on toimistomuutossakin onnistumisen edellytys

Muuttopalvelumme asiantuntijat kartoittavat tilanteen haastattelemalla yrityksen avainhenkilöitä ja tarvittaessa vaikka koko henkilökuntaa. Näin syntyy riittävä kokonaiskuva hankkeen onnistuneelle toteutukselle siten, että mahdolliset haitat ja viivytykset yrityksen toiminnassa minimoidaan.

Käytännön suunnittelu jatkuu kalusteiden inventoinnilla. Muuttokohteen pohjakuvien laadinnan yhteydessä arvioidaan kalusteiden soveltuvuus uusiin tiloihin, sekä selvitetään mahdollisten uushankintojen tarve.

Kartoituksessa havaitut uudet hankintatarpeet voidaan kilpailuttaa osana projektia. Pohjakuvia suunniteltaessa määritellään muuttokohteeseen myös haluttu sisustusilme.

Remontoitavissa kohteissa palvelumme kattaa myös mahdollisesti tarvittavien viranomaislupien hankinnan, sekä remontin valvonnan.

Hyvin suunniteltu on vielä kokonaan tekemättä: Muutto

Viivästysten ja yllätysten välttäminen edellyttää tiivistä yhteistyötä projektijohdolta. Nimettyjen vastuuhenkilöiden palavereissa käydään ennalta tarkasti läpi toteutuksen aikataulujen lisäksi ennakkovalmistelut sekä projektinaikainen vastuunjako.

Asiantuntijamme huolehtivat ajoissa kohteiden kulkuväylien, hissien ja muiden vahingoille alttiiden rakenteiden ja seinäpintojen asianmukaisesta suojauksesta.

Suunnitelman mukainen kalusteiden purkaminen kuljetuskuntoon ja niiden sijoittelu varsinaista siirtoa varten on edellytys sujuvalle ja nopealle muuttotapahtumalle.

Kalusteiden kokoaminen ja paikalleenasennus kohteen tiloissa toteutetaan pohjakuvien mukaisesta ja saatetaan viivytyksettä tuotantokäyttöön.

Muuton yhteydessä tarpeettomaksi jäänyt irtain ja materiaalit lajitellaan asianmukaisesti kierrätyksen edellyttämällä tavalla ja toimitetaan sen jälkeen jatkokäsittelyyn.

Yritysmuuttajan muistilista

Muuttopalvelu turku

Asiakkaamme kertovat

Vahva suositus. Olen käyttänyt näitä useissa työprojekteissa sekä kaikissa omissa kuljetuksissa. Kuljetukset toimivat hyvin ja täsmällisesti ja nämä ovat kyllä luottomiehiä, hinnat on myös erittäin kohtuulliset, suosittelen. Täysin omaa luokkaa muutoissa, ysittäiskuljetuksissa sekä erilaisissa varastojen tai muiden tilojen tyhjennyksissä, myös kierrätys sekä loppusiivouspalvelut onnistuvat näiden mestareiden kautta.
Antti Raimovaara
Antti Raimovaara
2022-06-27
Paras muuttofirma ikinä, hommat hoituu sovitusti.Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kiiots.
Jari Kiviharju
Jari Kiviharju
2022-06-16
Suosittelen, erittäin nopealla aikataululla tulivat auttamaan muutossa. Ystävällinen asiakaspalvelu tilattaessa, osaavat ja ripeät muuttajat. Pelastivat muuton, kiitos.
Satu Pasanen
Satu Pasanen
2022-06-02
Erittäin särmä muuttofirma. Todella selkeä hinnoittelu, joustavat ajat laatikoiden kanssa, muutto hoitui tehokkaasti ja nopeasti. En voi muuta kuin suositella. Tykkää
Aleksi Koskinen
Aleksi Koskinen
2022-06-02
Paras muuttopalvelu ikinä.kaikki sujui ammattimaisesti ja kunnolla.huolellisia ja ahkeria.voin suositella lämpimästi hyvää muuttopalvelua.
Joni Mikkonen
Joni Mikkonen
2022-06-02
Hinta-arviot pitivät, selkeää ja ripeää toimintaa. Sain hyvin järjestettyä tavaroideni ja huonekalujeni välivarastoinnin sekä myös minun kuljetus osan tavaroideni kanssa onnistui toisesta kohteesta. Suosittelen 👍
Jari Laiho
Jari Laiho
2022-06-02
Lämmin ja vahva suositus. Asiantuntevia ja ammattitaitoisia! Muutto hoitui hienosti ja muuttomiehet olivat kohteliaita, avuliaita sekä iloisia. Kiitos😊
Ville Korhonen
Ville Korhonen
2022-06-02

Mielipiteesi on meille tärkeä.
Pyydämmekin teitä jättämään arvostelun palvelustamme Facebookin arvostelut osioon.
Jaa kansamme kokemuksesi ja mahdolliset kehitysehdotukset.
Kaikenlainen palaute on meille ensiarvoisen tärkeää.
Arvomme kaikkien arvostelun jättäneiden kesken 100 euron arvoisen lahjakortin palvelumme.
Kiitos jo etukäteen.

4.7/5 . 326 arvostelua

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Nettimuuttolla ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.