Muuttopalvelut

Koti- ja yritysmuuttopalvelut

Etsitkö edullista ja toimivaa muuttopalvelua?

Muuttopalvelut – Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista ja riskitöntä, koska se ei sido sinua mihinkään. Aloita jättämällä tarjouspyyntö tästä. (Keskimääräinen täyttämiseen kuluva aika: alle 2 minuuttia)

Muutto- ja kuljetuspalvelua ympäri Suomen.

Olipa kyse kotimuutosta, tai yritysmuutosta , me olemme sinua varten helpottamassa muuttourakkaasi.
Saat meiltä juuri sinulle sopivan muuttoavun ja asiantuntijoidemme neuvot niin pieneen kuin suureen muuttoon.

 

 

Kattavat Muuttopalvelut Vuosien Kokemuksella

Kaikki muutot sisältävät tarvittavan määrän muuttomiehiä, suojavilttejä,  sidontaliinoja, ison pakettiauton tai kuorma-auton ja nokkakärryt.

 

Muuttopalvelut

toiveidesi mukaan Yli 13 vuoden kokemuksella.

Asiakkaamme kertovat

Ystävällinen ja ammattimainen palvelu. Lämmin suositus.
Liedon tehopesut
Liedon tehopesut
2023-08-24
Oli ihan mykistävä suoritus, kun Genie pojat kantoivat tätini satavuotiaita mööpeleitä kolmannen kerroksen asunnosta autoon ja autosta uuteen asuntoon! Siihen ei kuka tahansa pysty, vaan homma vaatii sekä voimaa että ammattitaitoa. Kiitokset vielä osaajille!
Elena V
Elena V
2022-07-19
Vahva suositus. Olen käyttänyt näitä useissa työprojekteissa sekä kaikissa omissa kuljetuksissa. Kuljetukset toimivat hyvin ja täsmällisesti ja nämä ovat kyllä luottomiehiä, hinnat on myös erittäin kohtuulliset, suosittelen. Täysin omaa luokkaa muutoissa, ysittäiskuljetuksissa sekä erilaisissa varastojen tai muiden tilojen tyhjennyksissä, myös kierrätys sekä loppusiivouspalvelut onnistuvat näiden mestareiden kautta.
Antti Raimovaara
Antti Raimovaara
2022-06-27

Mielipiteesi on meille tärkeä.
Pyydämmekin teitä jättämään arvostelun palvelustamme Facebookin arvostelut osioon.
Jaa kansamme kokemuksesi ja mahdolliset kehitysehdotukset. Kaikenlainen palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Arvomme kaikkien arvostelun jättäneiden kesken 100 euron arvoisen lahjakortin palvelumme.
Kiitos jo etukäteen.

Nettimuutto muuttaa elämäsi.

Muutto edessä? Haluaisitko ottaa muuton vähän kevyemmin ja luottaa työn kokeneille ammattilaisille? Me Nettimuutolla räätälöimme sinulle sopivan muuttopalvelupaketin, joka takuuvarmasti mahtuu myös budjettiisi.

Lue, miten hyödyt Nettimuuton muuttopalveluista:

Muutto on usein osa isoa elämänmuutosta, kun arjen puitteet kokevat mullistuksen. Joskus muutto osuu ajankohtaan, jossa muu elämä vaatii huomiota enemmän. Oli tilanteesi mikä tahansa, haluamme, että sinä voit luottaa meihin ja halutessasi keskittää energiasi muuhun elämään.

Suunnitellessamme muuttoasi, sovimme kaikista tehtävistä toimenpiteistä. Tällöin voit ottaa muuttopäivänä rennosti – me teemme sen, mitä lupaamme! Ja vaikka muuttopäivä toisikin mukanaan yllätyksiä, ratkaisemme ongelmat yhdessä.

Puhelinsoittoja, lomakkeita, muuttolaatikoiden etsintää, muuttoautojen vuokrausta… Mitä jos voisit vain antaa muuton muille hoidettavaksi? Onnistuu! Me Nettimuuttolla tarjoamme täyden palvelun muuttoja isoihin ja pieniin kohteisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Suunnittelemme etukäteen koko muuton kanssasi aina muuttolaatikoista kuluihin ja aikataulutukseen. Myös hinnoittelun sovimme aina kanssasi erikseen. Voit halutessasi olla mukana pakkaamassa ja seuraamassa muuttolaatikoiden siirtoa tai voit vaikka lähteä viikonloppumatkalle ja me hoidamme koko muuton puolestasi.

Ennen muuttopäivää tutustut muuttosi vastuuhenkilöön, jonka kanssa teette tarkan suunnitelman ja perehdytte muutettaviin tavaroihin. Hyvä suunnittelu ja valmistelu tehostavat muuttopäivää ja varmistavat, että muuttosi tapahtuu juuri tarpeittesi mukaan.

Nettimuutto

Olemme tehneet ammattimaisia yksityis- ja yritysmuuttoja jo yli vuosikymmenen ja jaamme mielellämme vinkkejämme muuttosi onnistumiseksi. Saat meiltä kattavat ohjeet muuton valmisteluun aina muuttolaatikoiden täyttämisestä niiden sijoitteluun ja tarpeettomien tavaroiden kierrätykseen.

Muutto koostuu lukuisista pienistä ja isoista toimenpiteistä. Jos haluat, teemme myös asuntosi asennustyöt puolestasi.

Asennuspalveluina voimme vaihtaa lamppusi, korjata valaisimesi, maalata seinäsi ja uusia tai kierrättää kalusteesi. Kierrätykseen kelpaamattomat kalusteet lajittelemme puu- ja metallijätteisiin. Luonnollisesti myös Nettimuuton puhtauspalvelun loppusiivous kuuluu toimenpiteisiin.

Sinä valitset, mitä lisäpalveluita haluat sisällyttää muuttoosi – me hoidamme työt!

Hyvin tehty työ vie aikaa. Meille on kunnia-asia tehdä työmme niin, että sinä olet 100% tyytyväinen. Valitsemme aina työhön parhaat osaajat, olivat he sitten omia sinipaitojamme tai alihankkijoitamme yhteistyöverkostostamme. Kohtelemme kotiasi kuten kohtelisimme omaamme.

Nettimuutton kanssa hoidat muuttosi reippaasti ja ennakoidusti. Säästä itseäsi muuttostressiltä ja varaa meidät muuttoosi jo nyt!

Muuttopalvelut edullisesti ja nopeasti

Tarjoamme muuttopalveluja niin pakettiautoilla kuin kuorma-autoilla.
Tarvittaessa puramme huonekalut ja pakkaamme tavarat. Vuokraamme myös muuttolaatikoita ja toimitamme ne paikan päälle.

Kotimuuttojen lisäksi teemme myös yritysmuuttoja ja muuttosiivouksia. Voit toki myös vuokrata meiltä pakettiauton.
Meillä ei ole muuttovastarintaa!

Voimme tarjota muuttopalvelut Turussa edullisesti, sillä suunnittelemme muutot nerokkaasti liikennepiikkien mukaan. Näin vältytään turhilta odotteluilta ja säästämme asiakkaan lompakkoa. 

Muuttopalvelut
Muita suosittuja paikkakuntia:

Arvostelut

Oliko tämä postaus hyödyllinen?

Napsauta tähteä arvioidaksesi sen!

4.7/5 . 108 arvostelua

Puh. 050 553 5367

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Nettimuuttolla ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.