Nettimuutto

Muutamme elämääsi…

Nettimuutto näyttää mallia

Asiakkaat vaativat nykyisin yhä enemmän ja yhä selkeämpiä vastuullisia tekoja toimittajiltaan. Ja niin pitääkin! Alan markkinajohtajana haluamme olla suunnannäyttäjä myös vastuullisuusasioissa. Olemme analysoineet vastuullisuutemme keskeisiä kysymyksiä, päättäneet vastuullisuuttamme ohjaavista toimintaperiaatteista sekä sopineet mittareista, joilla tuloksia seurataan ja esitellään.

 

Vastuullisen liiketavan periaatteet

Vastuullisen liiketavan periaatteet määrittävät henkilökuntamme tavan toimia. Noudatamme näitä periaatteita työssämme.

Periaatteissa määritellyt osa-alueet

  • Lakien noudattaminen
  • Vastuullinen taloudenpito
  • Kilpailun edistäminen
  • Eturistiriidat
  • Asiakassuhteet
  • Suhteet alihankkijoihin ja muihin yhteistyökumppaneihin
  • Hyvä yhteistyö
  • Ympäristövastuu
  • Vastuullisen liiketavan periaatteiden toimeenpano

Täydennämme tätä yleistä toimintaohjettamme tarpeellisilta osin yksityiskohtaisemmilla periaatteilla ja ohjeilla.

 

Ympäristöpolitiikka

Alamme markkinajohtajana haluamme toimia ympäristönsuojelun edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä alan muille yrityksille. Lue lisää toimenpiteistämme, joiden kautta aiheuttamamme ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.

 

Henkilöstöperiaatteet

Henkilöstöjohtamisemme perustuu yhtiömme arvoihin ja hyvän liiketavan periaatteisiin. Palveluyrityksenä menestymisemme riippuu ratkaisevasti työntekijöidemme motivaatiosta, tyytyväisyydestä, ammattitaidosta ja palveluhengestä. Panostamme johtamisessamme näiden menestystekijöidemme jatkuvaan kehittämiseen. Mittaamme tuloksia ja asetamme niille vuosittain uusia haastavia tavoitteita. Hyvän työyhteisön edistäminen kuuluu jokaisen yhtiössämme työskentelevän tehtäviin.

 

Tietosuojapolitiikka

Me Nettimuuttollä koemme, että tarjoamamme palvelut ovat luottamustehtäviä. Tämän vuoksi suhtaudumme suurella vakavuudella kaikkeen, mikä voisi vaarantaa meidän asiakkaidemme tai henkilöstömme tietosuojan. Tietosuojapolitiikassamme määritellään, kuinka Nettimuutton toiminnoissa pyritään varmistamaan kaikkien henkilötietojen lainmukainen käsittely ja tietosuojan korkea taso. Tavoitteemme on, että asiakkaiden tai henkilökunnan tietosuoja ei vaarannu missään vaiheessa.

 

Turvallista ja luotettavaa toimintaa

Nettimuutton henkilökunnan tunnistat puna-harmaista työvaatteista ja henkilökortista.

Yhtenäisillä työasusteilla varmistamme, ettei asiakkaamme tiloissa liiku muuttoryhmämme lisäksi mahdollisia ulkopuolisia henkilöitä. Jokaisella työntekijällämme on henkilökortti näkyvällä paikalla tunnistamisen varmistamiseksi. Yhtenäinen ja ajanmukainen kalusto sekä koulutetut ammattilaisemme varmistavat, että asiakkaidemme tavarat siirtyvät paikasta toiseen turvallisesti ja nopeasti.  

Yhtenäiset työasut ja henkilökortit

 

Työturvallisuus

Miehistöllämme on voimassaolevat työturvallisuuskortit. He osaavat ehkäistä jo ennalta muuton yhteydessä mahdollisesti tapahtuvia vaaratilanteita ja toimia esimerkiksi ensiapua vaativissa tehtävissä.  

 

Työturvallisuus

Me Nettimuuttollä uskomme ammattitaitoon: osaava henkilöstö on yrityksemme voimavara. Siksi henkilökuntamme koulutuksella on vahva merkitys päivittäisessä toiminnassamme.

Miehistöllämme on voimassaolevat työturvallisuuskortit. He osaavat ehkäistä jo ennalta muuton yhteydessä mahdollisesti tapahtuvia vaaratilanteita ja toimia esimerkiksi ensiapua vaativissa tehtävissä.  

 

Vartiointipalvelut

Saat kauttamme myös muuton tai tapahtuman ajaksi vartiointipalvelun. Muuton yhteydessä vartiointipalvelua voidaan tarvita esimerkiksi arvotavaroiden siirron ajaksi. 

4.8/5 - (6 votes)

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.  Lue lisää