Muuttopalvelu koko suomi

Tarjoamme muuttopalvelut jokaiseen tarpeeseen. Ei ole väliä oletko omatoimimuuttaja vai haluatko tehdä muuton helpoimman kautta ”avaimet käteen” -periaatteella. Nettimuutto- muuttopalvelu muotoillaan tarpeesi mukaan. Kauttamme saat myös pelkät muuttolaatikot tai kuljetusapua.

 

Muuttopalvelu koko suomessa
Muutot Suomessa

Meiltä saat muuttoapua alan ammattilaisilta kohtuulliseen hintaan aina sovitun aikataulun mukaisesti. Mutta mikä sitten on onnistuneiden muuttojemme salaisuus? Muutot sujuvat lähes poikkeuksetta loistavasti, kunhan muutto on suunniteltu ja aikataulutettu oikein.

Ammattitaitoinen muuttofirma takaa sujuvan muuton ilman ylimääräistä järjestelyä. Saat yhdestä paikasta niin muuttoauton kuin kantoapuakin. Tavarat kulkevat turvallisesti paikasta toiseen eikä sinun tarvitse miettiä, miten pakettiauto pakataan tai tavarat pinotaan. Muuttopalvelu antaa vinkkejä muuton organisointiin ja hoitaa puolestasi vaativimman osuuden. Riittää, kun kerrot uudessa kohteessa mihin haluat, että tavarat kannetaan!

 

Postin keräämien tietojen mukaan Suomessa muuttoja tehdään vuosittain yli puoli miljoonaa kertaa — tarkalleen noin 650 000 kertaa. Joka vuosi. Lisäksi vuosittain yli 85 000 taloutta vaihtaa tilapäisesti osoitteensa, jonne he postinsa haluavat tulevan. Muuttohommat tulevat vastaan useimmille suomalaisista ainakin kerran elämässä. Useimmissa tapauksissa joudutaan elämäntilanteen muuttumisen vuoksi muuttamaan, muuttofirman avulla tai ilman, useampaankin otteeseen. Nettimuutto.fi pyrkii auttamaan muuttamisessa tarjoamalla kattavan kokoelman erilaisia muutto- ja kuljetusalan yritysten yhteystietoja.

Muutto suomen sisällä

Muutto & Muuttopalvelu Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Suomi.

Tarjoamme vielä erikoiset kuljetuspalvelut. Toimialueemme koko Suomi.
Toimimme tarvittaessa jopa koko Suomen alueella.

4.8/5 . 73 arvostelua

Puh. 050 553 5367

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.

Kerro kokemuksestasi

Haluamme tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta Nettimuuttolla ainutlaatuisen. Kiitämme palautteestanne!

Nettimuutto

Kiitos tarjouspyynnöstänne!

Käsittelemme tarjouspyyntösi mahdollisimman pian.